Referanser

Petter har hjulpet meg med flere ting. 
Han hjalp meg med savn og sorg bearbeidelse. Fikk ryddet i tankene og sagt farvel, så det ble lettere å gå videre i livet.  
Jeg hadde hatt en stor operasjon og tålte smertestillende midler dårlig. Da hjalp han kroppen min via det mentale plan, sånn at kroppen taklet smertene på en annen måte. Vanskelig å sette ord på det, men etter at vi hadde jobbet sammen under samtalen ble smertene mindre og formen steg. Fikk øvelser som jeg gjorde daglig og de fikk meg i bedre form, med mindre medisiner. 
Er han evig takknemlig for all hjelp og støtte. Dette er noe alle skulle ha gjort ved jevne mellomrom. Ryddet i det mentale rom. 

Kvinne Østfold.


Jeg ble kjent med Petter da han i slutten av 2011 ble ansatt som landslagstrener for Norges pistoldamer, han ble da min trener i 6 år og har fortsatt kontakt. Den første mailen vi fikk sa noe om at vi også skulle trene mentalt, noe som jeg hadde savnet tidligere.
Petter er flink til å se hele deg, menneske, han har en god intuisjon. Det kan være to personer med samme problem men Petter hjelper deg å finne din løsning.
Han hjelper deg med skjefte, stilling, mentalt og treningsopplegg. Petter gir også god tilbakemelding på din trenings rapport.
Treninger på skype hvor jeg var litt skeptisk til hvordan treneren kan se og hjelpe til med justeringer ble fort gjort til skamme, da Petter lurte på hvorfor jeg beveget på avtrekker fingeren når jeg løftet opp i blinken. Petter ser "alt" ;-)
Og til slutt: Petter har et inderlig ønske om å hjelpe deg til å bli best mulig så du når dine mål. Anbefales på det sterkeste :-)

hilsen Aina Sandstøl
landslagskytter


Jeg fikk tilbud om plass på pistollandslaget i Norges Skytterforbund, NSF, senhøsten i 2011.  Jeg var veldig spent på treneren som var Petter.  Vi hadde første samling i januar 2012 og han ba oss på landslaget fortelle om hvilket mål vi hadde med skytingen.  Jeg hadde enda ikke sagt målet mitt høyt til  noen, så det ble nesten vanskelig å si det.  Petter ba meg skrive det ned, og jeg tok det eneste som lå foran meg som jeg kunne skrive på, en papptallerken, og skrev to bokstaver på den: O og L.  Det var første gangen jeg skrev ned et mål.  Etter det jobbet vi mye med målsetting, både kortsiktige og langsiktige mål. 
I mine 6 år på landslaget med Petter som trener har jeg fått en helt ny forståelse av meg selv, og hvilke muligheter jeg har inne i meg selv, muligheter jeg ikke har hatt kunnskap om og kjennskap til.  Inne i meg er det masse ressurser som bare venter på å bli hentet frem. 
Petter ser hele deg og vet intuitivt hva som gjør at du ikke får fram ditt beste akkurat der og da.  Da kan han fortelle deg at kanskje konsentrasjonen eller intensitet i skytingen din ikke er helt på topp.  Han kan lese deg på en måte som gjør at han kan bidra med løsninger som gjør deg bedre både som skytter og som menneske.  Petter legger alltid vekt på det positive fordi negative følelser stjeler for mye energi.
Petter er ikke løsningen på alle dine problemer.  Petter er den som hjelper deg selv til å løse dine problemer/ utfordringer.  Det er du selv som må gjøre jobben.  Han hjelper deg med hvor du vil, hvordan du skal komme dit og ikke minst hvilke veier det er mulig å ta for å komme dit.

Med hilsen
Ingeborg Gran
landslagsskytter

(PS: Jeg har papptallerkenen enda