ZinZino

Omega 3 - et viktig produkt i kroppen
Hvor mange ganger har du sett og lest informasjon om hvor viktig Omega 3 er for deg og din kropp? Sjøl har jeg et glass med Omega 3-tabletter stående som jeg prøver å huske og ta daglig. Jeg forsøker å spise  fisk og slike ting regelmessig som inneholder Omega 3. 
Omega 6 er noe jeg har sett eksisterer, men aldri reflektert over. 

Inntil en venn tok kontakt og ville "lure" på meg noe greier som skulle være mye bedre enn enn all annen Omega 3 som finnes på markedet. 

Vel, nysgjerrig som jeg er av natur mottok jeg informasjon. Spennende var første inntrykket. Balansen mellom disse to fettsyrene er helt på "bærtur". Skremmende er inntrykket i etterkant. Men er dette bare en påstand, en markedsføring, en påstand for å selge et "svada produkt". 
En blodprøve analyserer balansen mellom disse to fettsyrene. Denne blodprøven tas når jeg starter å bruke produktet og en ny prøve tas etter 120 dager. Da vil man se utviklingen. Den første blodprøven har jeg tatt og svaret kommer etter tre uker. Jeg venter i spenning. Når prøven er analysert kan jeg gå inn på nettet og legge inn koden, og der har jeg svaret på min test. Min test viste skremmende 16 ganger Omega 6 i forhold til Omega 3. Etter 4 måneders bruk var jeg nede på 3,5 ganger. et formidabelt resultat synes jeg.

Min venn har spist to bokser makrell i tomat daglig over lang tid, selv om ei skive er nok. Også han hadde store skjevheter. Disse skjevhetene i balansen  blei rettet opp i løpet av 120 dager. Så er det slik at jeg må ta "balanseolje" daglig resten av livet for å opprettholde balansen.  

Frister det med mer informasjon? Send SMS til 92 22 61 31 med kodeord Z. Og jeg tar kontakt. 

Titt på   www.zinzino.com/2004567301    Her finner du en nettbutikk som forteller hvilke produkter som finnes.

En brosjyre som forteller viktigheten, bruk noen minutter på denne.  
https://zinzinowebstorage.blob.core.windows.net/filelibrary/CustomerPresentation_NO.pdf

Gjør som meg, ta sjansen på bedre helse, overskudd og konsentrasjon. Og om du vil kan du også tjene penger.